scm-timisoara-baschet-feminin

Motiv de bucurie pentru echipa feminină de baschet a Timișoarei: nou înființata SCM a câștigat prima partidă oficială din istoria sa, disputată la Arad.
Fetele pregătite de antrenoarea Veronica Gavrilă s-au impus în confruntarea cu Goldiș ICIM Arad II, din Liga I, la capătul unui meci controlat de echipa noastră, dar al cărui scor putea fi întors pe final. Gazdele aveau avantaj de trei puncte la intrarea în ultimele două minute, însă timișorencele au jucat perfect cele 120 de secunde rămase și au ajuns cu +7 la sirena de final.

Universitatea Goldis ICIM Arad 2 – SCM Timisoara 50-57 (11-20, 11-13, 16-6, 12-18)
Marcatoare pentru SCMT: Gheban 15 puncte, Neagu 14, Ivășchescu 6, Mita 5, Pane 5, Denisa Popa 5, Lupu 4, Bocancea 3 puncte.

”Sunt foarte mulțumită de rezultat, mai ales că echipa s-a format foarte târziu, nu am prea avut unde să ne antrenăm și am făcut tactica pe moment. Apărarea și recuperările – foarte multe reușite de Alina Gheban – au contat mult. Un plus am văzut și în jocul colectiv, dar și la mobilizarea din ultimele două minute, când am pus zece puncte distanță între noi și adversare, venind de la -3 la +7. Mă bucură faptul că fetele au avut moralul foarte bun, în condițiile în care toate sunt extreme de tinere”
Veronica Gavrilă

SCM Timișoara va juca acasă în etapa a doua, cu o formația secundă a liderului Ligii Naționale, Universitatea Cluj. Partida va avea loc vineryâi, 21 octombrie, de la ora 15,00, la sala Mircea Albu, din cartierul Circumvalațiunii.

Când jucăm?

Share This