Etapa a doua a Moto RC va avea loc de vineri până duminică pe circuitul de la Adâncata, MotorPark România, iar sportivul legitimat la SCM Timișoara, Cătălin Cazacu, este unul dintre favoriții la câștigarea sa. De altfel, Cătălin a câștigat etapa primă din acest circuit, ce a avut loc tot la MotorPark România, în weekend-ul 5-7 mai.

Moto RC etapa a douaRunda de debut a Motorcycle Racing Championship (Moto RC) s-a bucurat de participarea unui număr important de piloți din Bulgaria, Turcia, Ungaria, Israel și România, însă pentru etapa a doua nu se cunoaște încă lista finală de înscrieri.

”Obiectivul meu este clasarea pe podium la finalul acestei competiții, ce cuprinde cinci etape, dar în același timp voi folosi această etapă pentru a petrece cât mai mult timp pe circuit. Este important că întrecerea durează trei zile și nu doar două, pentru că sunt în plină pregătire pentru participarea la Campionatul European Alpe Adria, ce va avea avea loc în Bratislava, pe Slovakia Ring, între 22 și 25 iunie”

Cătălin Cazacu

Ultima etapă a Moto RC va avea loc în luna octombrie. Pilotul timișorean concurează pe o motocicletă BMW S1000RR, pe care speră să o aibă la standarde cât mai ridicate.

”Lucrăm de la începutul anului la motocicletă, facem diverse teste, încercăm să o dezvoltăm. Piesele se găsesc foarte greu, iar pe unele trebuie să le adaptăm. La precedentele competiții am avut unele probleme cu ambreiajul, motiv pentru care am pierdut poziții la start, dar chiar acum montăm unul nou”

Cătălin Cazacu

MOTORPARK ROMÂNIA este cel mai nou circuit de viteză auto-moto din Sud-Estul Europei si singurul din România. Are o lungime de 4129 metri, lățimea cuprinsă între 11 si 16 metri și o linie dreaptă de 950 metri. Circuitul se află în comuna Adâncata, din județul Ialomița, la 45 de kilometri de București.

Vă amintesc, din acest an, Cătălin Cazacu a fost legitimat la Sport Club Municipal Timișoara, grupare care cu această ocazie a deschis secția de motociclism.

 

Când jucăm?

Share This