SCM Timisoara baschet Buzias 1Echipa noastră de baschet feminin se află la finele cantonamentului de o săptămână din Buziaș. Nou-promovatele în Liga Națională au făcut pregătirea într-o formulă nouă, ce le-a inclus și pe jucătoarele transferate în această vară. Și antrenorul, Mihai Coldea, se află la început de drum la SCM Timișoara, el fiind ajutat de Silvia Prejban.

”Cantonamentul de la Buziaș a fost o reușită pentru noi. Fetele si întreg staff-ul au creat o atmosfera bună la echipă. Am pus accent in pregătirea noastră pe partea fizică, dar am început sa lucrăm și asupra anumitor aspecte ale jocului individual și colectiv”

Mihai Coldea, antrenorul SCMT

13 fete au făcut pregătirea în stațiunea timișeană: Maegan Conwright, Leeza Burdgess, Hannah Young, Romina Filip, Adina Pop, Dora Ardelean, Adina Stoiedin, Cristina Badi, Anda Bota, Ana Ivaschescu, Roxana Pane, Monika Brosovszky-Boriga, Diana Lupu. O a paisprezecea jucătoare, D’Lesha Lloyd, se va alătura lotul la începutul lunii septembrie, după ce își încheie angajamentul pe care-l are în Australia.

”Monika Brosovszki s-a alăturat si ea echipei la inceputul cantonamentului si acum se antrenează împreună cu fetele. Adina Stoiedin a avut un program separat de pregătire si sperăm să o recuperăm cât mai repede, pentru că este foarte importantă pentru noi. Fetele încep sa dezvolte o forma fizica tot mai bună, atât cele nou-venite cât și cele care s-au regăsit în echipa care anul trecut a reusit promovarea. Conditiile au fost foarte bune aici la Buziaș, și mă bucur să văd că acest oras a reușit sa creeze o astfel de bază de pregătire si recuperare. Joi vom reveni la Timisoara, urmând ca de vineri sa începem pregatirea în “casa noastră”, Sala Olimpia”

Mihai Coldea, antrenorul SCMT

Violetele dispută prima partidă amicală marți 29 august, în Ungaria, cu Peac Pecs, participantă în FIBA EuroCup.

Când jucăm?

Share This