Mihai Coldea la timeout SCM TmEchipa noastră de baschet feminin s-a deplasat ieri în Ungaria pentru a înfrunta un adversar de cupe europene, în primul meci amical din pre-sezon. Jucătoarele antrenate de Mihai Coldea și Silvia Prejban au înfruntat Peac Pecs, reprezentantă a țării vecine în FIBA EuroCup, atât în precedentul, cât și în viitorul sezon.
Gazdele au condus cu 37-29 la jumătatea partidei, însă violetele au făcut un sfert al treilea foarte bun și au abordat ultimele zece minute de la +8 (55-47). Această ultimă secvență le-a revenit gazdelor, care au întors rezultatul și s-au impus cu 79-63 (16-13, 21-16, 10-26, 32-8).
Echipa noastră a fost lipsită de Monika Brosovszky, incomplet refăcută, și de D’Lesha Lloyd, care a jucat în campionatul australian, în vara acestui an.

”Am reușit să facem un meci bun la Pecs, chiar foarte bun în mai multe momente. În sfertul al patrulea am avut o cădere care a fost foarte bine speculată de puternicul nostru adversar care va juca anul acesta în Eurocup. Sunt mândru de fetele noastre, care au luptat până la ultima picatură de energie. Nu avem probleme grave de sănătate, Monika Brosovszky a reluat antrenamentele dar nefiind pregatită nu a facut deplasarea. Lloyd urmeaza sa se alature echipei in cursul saptamanii și sperăm ca la următorul joc de pe data de 10 septembrie să putem alinia o echipă cu rotație mai lungă”
Mihai Coldea, antrenor principal SCM Timișoara

SCM Timișoara, cinci-ul de start: Maegan Conwright 29 puncte, 5 pase decisive, Andreea Romina Filip 7 puncte, Hannah Young 4 puncte, 3 recuperări, Dora Denisa Ardelean 6 puncte, 8 recuperări, Burdgess 7 puncte, 9 recuperări. Venite de pe bancă: Adina Pop 5 puncte, Ana Ivășchescu 2 puncte, Cristina Badi 3 puncte, Anda Bota, Diana Lupu.

Când jucăm?

Share This