Conwright si Young la PecsNou-promovata în Liga Națională de baschet feminin, SCM Timișoara, întâlnește una dintre formațiile valoroase ale Serbiei în cea de-a doua partidă amicală din intersezon, prima la sala Constantin Jude. Alb-violetele vor înfrunta ZKK Kraljevo, echipă care evoluează atât în campionatul intern, cât și în Liga Adriatică.

Lotul s-a completat la începutul acestei săptămâni cu fundașul american D’Lesha Lloyd, care a e voluat în perioada verii în campionatul Australiei, iar acum s-a alăturat echipei. De asemenea, pot fi văzute la lucru celelalte nou-venite Romina Filip, timișorencele Dora Ardelean și Adina Stoiedin, Maegan Conwright, Leeza Burdgess și Hannah Young și fetele care sezonul trecut au obținut promovarea.

”S-au făcut transferuri importante, au fost aduse baschetbaliste cu experiență din România și din străinătate. Banca tehnică a fost și ea primenită cu un antrenor tânăr și promițător, așa că va fi de lucrat la omogenizare, la stabilirea relațiilor de joc. Suntem o echipă nouă, cea mai nouă din campionat. Am pornit la drum abia în toamna anului trecut și am reușit să promovăm cu un lot foarte tânăr. Sezonul acesta, în funcție de buget și de prestația fetelor, vom vedea unde reușim să ne clasăm: ne dorim calificarea în play-off”

președintele SCM Timișoara, Radu  Țoancă

SCMT a disputat primul meci de verificare în Ungaria, cu o participantă în FIBA EuroCup, Peac Pecs, iar săptămâna viitoare va juca în deplasare cu prim-divizionarele din Tg Mureș și Alba Iulia.

Când jucăm?

Share This