SCM Timisoara baschet Buzias 1Echipa de baschet feminin SCM Timișoara continuă seria partidelor amicale. Nou-promovata în Liga Națională joacă în deplasare miercuri și joi, la Tg Mureș și la Alba Iulia. Antrenorul alb-violetelor consideră că adversarele sunt de calibru.

”Vom întâlni două echipe bune ale campionatului nostru, care au in componență câte cinci străine și ținand cont că echipa din Alba Iulia va participa și în cupele europene în acest an, sunt sigur ca ne așteaptă două meciuri grele, dar foarte bune pentru perioada noastra de pregătire. Am lucrat mult în ultima perioadă la omogenizarea lotului și crearea unor relații de joc care sa ne ajute sa dezvoltăm un baschet frumos, plăcut ochiului și care cu timpul să aducă lumea la sala Constantin Jude”

Mihai Coldea, antrenorul SCMT

Partida Sirius Tg Mureș –  SCM Timișoara are loc miercuri, 14 septembrie, de la ora 18,00, iar jocul CSU Alba Iulia – SCM Timișoara, o zi mai târziu, de la ora 17,00.

Și formația noastră are o rotație cu cinci straniere, o dată cu venirea ucrainiencei Anna Kiriienko.

Pe de altă parte, foarte probabil programul Ligii Naționale și a Cupei României vor fi modificate, după retragerea a două echipe, Politehnica Iași și, foarte recent, CSM Târgoviște. Sezonul ar fi trebuit să înceapă cu primul tur al Cupei României, programat în dublă manșă la 27 și 30 septembrie.

Când jucăm?

Share This