Catalin-Cazacu-castigator-ROSBK-clasa-SuperBikeSerres este circuitul moto care găzduiește în fiecare an Campionatul Est-European. Serres se află în nordul Greciei, aproape de Salonic, dar și de granița cu Bulgaria, iar acolo au loc cele zece etape ale Campionatului Est-European, care adună elita sportivilor din această parte a continentului.

În ultimii ani, timișoreanul Cătălin Cazacu s-a aflat printre protagoniști, mereu pe podium, mereu implicat în lupta pentru locul întâi. Pilotul de la SCM Timișoara a revenit pe circuitul din Grecia, după ce anul trecut a suferit acolo un accident ”puțin spus urât”.

”M-am apropiat cu frică de locul ăsta, pentru că m-a taxat destul de tare anul trecut. Urmele pe care le-am lăsat la accidentul de anul trecut sunt încă pe asphalt. M-am întors acum, în 2017, să înțeleg exact ce am greșit”

Cătălin Cazacu, în filmul despre circuitul și accidentul de la Serres, despre ”dramul de drog” al omului de la ghidon

”Dacă îți cade bordul motocicletei, dacă nu indică nimic este ca și cum ai fi într-o ambarcațiune pe mare fără busolă”

Cosmin Costescu, team manager

” Noi trăim într-o eră în care motociclismul avansează foarte repede. Lucrăm foarte mult cu tot ce înseamnă electronică, parte de soft”

Ion Pârloagă, tehnician

Cazacu și echipa sa se află pe locul al treilea în clasamentul general al Campionatului Est-European, la clasa regină Stock 1000:

  1. Robert Mureșan – Vik Power Arad – 169 puncte
  2. Dimitar Mitov – Bulgaria – 131 puncte
  3. Cătălin Cazacu –SCM Timișoara – 130 puncte
  4. Martin Choy – Bulgaria – 121 puncte

”Întreg sezonul se comprimă în aceste ultime două etape, în care vrem să fructificăm toate eforturile făcute de-a lungul sezonului. Suntîn cărți pentru oricare treaptă a podiumului, pentru că sunt puse în joc 50 de puncte. Mă bucur că suntem în formă maximă pentru acest final de sezon, atât eu cât și echipa mea, pentru a face față acestui ultim test”

Cătălin Cazacu

Ultimele două etape se vor disputa tot la Serres pe 28 si 29 octombrie 2017.

Când jucăm?

Share This