Catalin-Cazacu-castigator-ROSBK-clasa-SuperBike

Sezonul moto s-a încheiat cu cursa de pe circuitul de la Serres, Grecia, unde au fost stabiliți câștigătorii în Campionatul Național și în Campionatul Est-European. Pilotul Cătălin Cazacu, de la SCM Timișoara, s-a numărat printre protagoniștii sezonului, chiar dacă nu a participat la toate etapele din 2017.

La Serres, Cazacu a încheiat cursa contând pentru Campionatul Național Individual al României FRM – Viteză 2017 pe locul al doilea, loc pe care l-a ocupat și în clasamentul general, cu 156 de puncte, în urma lui Robert Mureșan (Vik Power Arad, 210 puncte) și înaintea lui Bogdan Vrăjitoru (CSM București, 80 puncte).

”A fost un sezon 2017 greu, în care am avut victorii frumoase și rezultate bune, dar și probleme. Acum, la Serres, am avut o sesiune de calificări pe ploaie și apoi o cursă pe ploaie, de care nu ne-am putut bucura, deoarece în prima sesiune am avut un accident și apoi nu am mai putut încheia calificările. Am avut greutăți în a reface motocicleta pentru concurs. Mecanicii s-au chinuit până în momentul cursei pentru a-mi pune la dispoziție motocicleta: am avut un start bun, am fost multă vreme pe poziția a doua, dar am încheiat pe locul al treilea la general, un loc bine meritat și care ne răsplătește munca, dar un pic sub așteptările mele. Cursa a doua a fost una fără miză pentru noi, deoarece ierarhia nu se mai putea modifica, dar am concurat pentru a conserva rezultatul și pentru a încheia anul pe roți. Una peste alta, suntem o echipă nouă, la început de drum, o echipă care a făcut rezultate și începem să punem bazele a ceea ce înseamnă 2018”

Cătălin Cazacu

În Campionatul Est-European, unde au participat sportivi din România, Bulgaria, Grecia, Serbia, Macedonia, Austria, Israel și Turcia, Cătălin s-a clasat pe locul al patrulea, primul fiind arădeanul Robert Mureșan.

Când jucăm?

Share This