Liga Națională de baschet feminin a programat la acest final de săptămână prima etapă din retur. Echipa noastră a evoluat pe terenul liderului neînvins și campioanei en-titre, Sepsi Sfântu Gheorghe.

Lloyd inSCMT vs SepsiPartida a fost echilibrată până spre finalul primei reprize, chiar dacă gazdele s-au aflat mai mereu la conducere. Sepsi s-a desprins în sfertul al treilea, unul câștigat categoric, și și-a asigurat victoria.

Sepsi Sf. Gheorghe – SCM Timișoara 72-50 (20-14, 18-13, 22-3, 12-20)

SCM: Lloyd 20 puncte, 5 recuperări, Kiriienko 12 puncte, 5 recuperări, Brosovszky 8 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive, Stoiedin 4 puncte, Burdgess 3 puncte, 5 recuperări, 2 intercepții, Ardelean 2 puncte, 5 recuperări, Young 1 punct, Pop 2 pase decisive, Ivășchescu, Pane.

Sepsi: Webb 22 puncte, 6 recuperări, 4 intercepții

Partida din Covasna a prilejuit debutul junioarei noastre Roxana Pane, baschetbalistă în vârstă de 17 ani, care a evoluat vreme de 4 minute și 34 de secunde, reușind o recuperare.

”Am avut un meci foarte greu cu o echipă foarte bună. Am început curajos și am reușit să stăm aproape de adversar până la 29-25 pentru gazde, aproape de finalul sfertului secund. Valoarea individuală și rotația mult mai lungă și-au spus cuvântul însă și nu am izbutit să ținem pasul cu Sepsi. Fetele au muncit mult, au luptat, dar in condițiile absentelor lui Conwright si Filip nu am putut realiza mai mult. Ne așteaptă peste câteva zile un meci foarte greu cu Clujul, dar ne dorim să ne luăm revanșa”

Mihai Coldea, antrenorul SCM

Partida cu ”U” va avea loc sâmbătă, 23 decembrie, de la ora 17,00, la sala Constantin Jude, și contează pentru etapa a XI-a, a doua din returul sezonului regular.

Când jucăm?

Share This