Fetele de la SCM Timișoara și-au luat revanșa în fața Universității Cluj, echipă pe care au întâlnit-o de două ori în această lună. Astăzi, alb-violetele s-au impus pe teren propriu, cu 61-56, după meci ce a contat pentru etapa a X-a și pe care l-au controlat în cea mai mare parte. Cele două formații s-au înfruntat și la începutul lunii, la Cluj, într-o restanță din runda a doua.

Timeout SCM Timisoara ColdeaGruparea antrenată de Mihai Coldea și Silvia Prejban s-a desprins din start – 10-4, min. 4 – și cu puține excepții s-a aflat la cârmă. După  36-29 la pauza mare, clujencele antrenate de Dragan Petricevic, au egalat la 36, însă a urmat o nouă desprindere, când diferența maximă a fost de opt puncte, 52-44, min. 30.

În ultimul sfert, echipa noastră a rămas la timona partidei și a înregistrat a patra victorie din actuala ediție a Ligii Naționale, după o partidă în care defensiva a funcționat foarte bine. Universitatea Cluj, formație care avea o medie de 72,4 puncte marcate pe meci, înaintea acestei runde, a înscris doar 56 de puncte la sala Constantin Jude.

În plus, tehnicianul nostru, Mihai Coldea, a obținut victoria în fața unei grupări pe care a pregătit-o atât ca antrenor secund, cât și ca antrenor principal, și de unde a venit la SCM Timișoara.

SCM Timișoara – Universitatea Cluj 61-56 (18-13, 18-16, 16-16, 9-11)

SCM: Lloyd 22 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive, 2 intercepții, Conwright 18 puncte, 3 recuperări, Burdgess 16 puncte, 14 recuperări, 3 pase decisive, 2 capace, Filip 3 puncte, 6 recuperări, Ardelean 2 puncte, 4 recuperări, Kiriienko 3 recuperări, Brosovszky 2 pase decisive, Stoiedin 2 recuperări, Ivășchescu, Pane

Cluj: Vorpahl 13 puncte, 8 recuperări

”Un meci foarte greu, împotriva unei echipe bune a campionatului. Apărarea noastră a fost la înălțime și cred că asta a făcut diferența în final. Toată echipa s-a pregătit foarte bine toată săptămâna și a dat totul pe teren în seara aceasta. Vreau să le felicit pe fete pentru această victorie și să urez tuturor un Crăciun Fericit”

Mihai Coldea, antrenor SCMT

Echipa noastră mai joacă anul acesta pe terenul lui CSM Satu Mare, joi, 28 decembrie.

Când jucăm?

Share This