Echipa feminină de baschet a clubului nostru a încheiat anul cu un meci foarte echilibrat pe terenul formației CSM Satu Mare. Partida a contat pentru etapa a XII-a din Liga Națională și a necesitat prelungiri pentru a decide învingătoarea.

Maegan vs Satu Mare 1Gruparea gazdă s-a aflat mai mereu în avantaj, în prima repriză, însă alb-violetele au recuperat cu începere de la mijlocul sfertului al treilea și chiar au avut avantaj de cinci puncte în sfertul ultim. Mai mult, la intrarea în ultimul minut, Timișoara conducea cu 77-73, dar a fost egalată cu zece secunde înaintea expirării primelor 40 de minute.

Și prelungirile au fost disputate: câteva reușite ale lui Harrison din ultimele două minute au hotărât soarta partidei și au oferit trupei din Satu Mare victoria cu care urcă pe locul al doilea. 

”Azi am demonstrat că fetele noastre se pot lupta de la egal la egal cu echipa ca Satu Mare și că pe teren conteaza mai puțin numele jucătoarelor și mai mult inima și dăruirea. Fetele au luptat tot meciul și sunt mândru de acest aspect. Am făcut câteva greșeli si o echipă ca Satu Mare cu foarte multă calitate și experiență le speculează imediat. Trebuie să rămânem concentrați și să luptăm în fiecare meci, până la sfârșitul sezonului”

Mihai Coldea, antrenorul SCMT

CSM Satu Mare SCM Timisoara 91-86 (21-13, 16-22, 23-24, 17-18, 14-9)

SCMT: Conwright 32 puncte, 7 pase decisive, 6 recuperări, 4 intercepții, Lloyd 24 puncte, 7 recuperări, 5 pase decisive, 3 intercepții, Kiriienko 8 puncte, 8 recuperări, Brosovszky 8 puncte, 4 pase decisive, Burdgess 7 puncte, 10 recuperări, Ardelean 4 puncte, Filip 3 puncte, 3 pase decisive, Pane, Pop 2 pase decisive, Stoiedin, Ivășchescu.

Satu Mare: Harrison 28 puncte, 5 pase decisive, 8 recuperări

Următorul meci pentru SCMT va fi sâmbătă, 6 ianuarie, de la ora 18,30, tot în deplasare, cu ICIM Arad.  

Când jucăm?

Share This