Etapa a XIII-a a Ligii Naționale de baschet feminin aduce duelul Vestului, dintre echipa noastră și cea din Arad. Partida va avea loc sâmbătă, 6 ianuarie, de la ora 18,30, la sala Victoria din orașul de pe Mureș.

SCM Tm vs Alexandria 2 Dora Ardelean”Se anunță un meci greu. Aradul s-a fortificat față de precedentul nostru meci direct, a luat două jucătoare de certă valoare și cu experiență internațională, baschetbaliste care în trecut au câștigat trofee sub culorile formației din Târgoviște. Sunt jucătoare care vor ajuta Aradul. Noi am studiat jocul lor, îl pregătim cât putem de bine din punct de vedere tactic și ne deplasăm acolo cu gândul la victorie, mai ales că suntem în formă bună”

Mihai Coldea, antrenor SCMT

Cele două grupări au câte 15 puncte, din patru victorii și șapte înfrângeri, și ocupă locurile de la mijlocul clasamentului: 5 – Timișoara, 6 – Arad. În meciul tur, echipa noastră s-a impus cu 73-63, dar SCM și ICIM s-au confruntat și în Cupa României, în acest sezon.

27 septembrie, SCM Timișoara – FCC ICIM Arad 69-64, Cupa României

30 septembrie, FCC ICIM Arad – SCM Timișoara 59–57, Cupa României

21 octombrie, SCM Timișoara – FCC ICIM Arad 73-63, Liga Națională

Jucătoarea Dora Ardelean (foto, la minge) a primit astăzi convocarea pentru naționala de senioare, în vederea meciurilor de calificare la Campionatul European, ce vor avea loc luna viitoare. Tricolorele vor juca în deplasare, cu Finlanda, la 10 februarie (Helsinki), și cu Slovenia, la 14 februarie (Celje).

Când jucăm?

Share This