Echipa noastră a întâlnit ICIM Arad pentru a patra oară în acest sezon. Partida a avut loc în orașul de pe Mureș, iar gazdele și-au luat revanșa pentru înfrângerea din tur și au egalat scorul la ”directe”, 2-2. Cele două grupări se înfruntaseră și în Cupa României.

Lloyd inSCMT vs SepsiJocul a contat pentru etapa a XIII-a, iar primele 13-14 minute de joc au fost echilibrate, chiar dacă ICIM s-a desprins la 9 puncte în primul sfert, 20-11, minutul 8. Alb-violetele au revenit și au redus diferența la două puncte, la capătul primelor zece minute. Cu sârboaica Matea Tavic, principală marcatoare și cu Monique Coker, bună recuperatoare, Aradul s-a dus la +11 la pauza mare.

D’lesha Lloyd – coșghetera partidei în final – și cu Burdgess, care a fost în double digit la recuperări, Timișoara a încercat revenirea, dar nu au reușit decât să câștige sfertul al patrulea.

FCC ICIM Arad –SCM Timișoara 93-80 (22-20, 22-13, 29-24, 20-23)

SCM: Lloyd 29 puncte, 8 recuperări, 3 pase decisive, 4 intercepții, un capac (index 35), Conwright 18 puncte, 5 pase decisive, 3 intercepții, Burdgess 9 puncte, 11 recuperări, Stoiedin 7 puncte, 4 recuperări, Brosovszky 7 puncte, 3 pase decisive, Kiriienko 7 puncte, 3 recuperări, Filip 3 puncte, Ivășchescu, Young.

ICIM: Tavic 27 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive, două intercepții

”Noi am avut momente mai bun și momente mai slabe în acest meci, în vreme ce Aradul a prins o zi foarte bună. Este greu să joci în împotriva unei echipe cu procentaje atât de bune. În momentul când noi aveam șansa să revenim, jucătoarele lor cu reală experiență au marcat aruncări grele și așa s-a scris istoria meciului. Sigur, și noi puteam face mai mult astăzi, astfel că nu-mi rămâne decât să felicit echipa din Arad”

Mihai Coldea, antrenor SCMT

Echipa noastră va sta etapa viitoare, din pricina retragerii formației Phoenix Galați.

Când jucăm?

Share This