Ca în tur, echipa noastră de baschet feminin a pierdut la diferență mică de scor partida cu CSBT Alexandria. Gruparea din Teleorman s-a impus la trei puncte, după ce SCM Timișoara a avut posibilitatea de a reveni și de a întoarce soarta meciului, în sfertul ultim.

SCM Tm vs Alexandria 22 Burdgess la libereAlb-violetele au condus aproape întreg prim sfertul partidei, însă gazdele au întors rezultatul, astfel că au intrat la pauza mare cu +4, 42-38. Diferența a crescut până la 15 puncte în ultima perioadă de joc, însă o revenire spectaculoasă a adus echipa noastră la o singură posesie diferență. Totuși, Timișoara nu a mai avut timp suficient pentru o răsturnare de scor și s-a recunoscut învinsă.

CSBT Alexandria – SCM Timișoara 72-69 (23-22, 19-16, 19-13, 11-18)

SCM: Burdgess 19 puncte, 11 recuperări, Lloyd 16 puncte, 5 recuperări, 4 intercepții, Conwright 15 puncte, 6 pase decisive, 3 recuperări, Ardelean 6 puncte, 2 recuperări, Filip 5 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive, Kiriienko 4 puncte, 3 recuperări, Ivășchescu 2 puncte, 4 recuperări, Stoiedin 2 puncte, 3 recuperări, Brosovszky 3 pase decisive, Pop.

CSBT: Amukamara 23 de puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive

”Știam că ne asteaptă un meci foarte greu si că va trebui să jucăm foarte bine ca să putem câstiga la Alexandria. Nu reusim sa scapam de cosmarul meciurilor pierdute la o posesie. Din păcate, la nivel de determinare si concentrare in momentele cheie, nu am reusit să ne ridicam la nivelul dorit. Când echipa adversa face 18 recuperari oferensive si doua dintre jucatoarele noastre de baza au 12 mingi pierdute împreună, cred ca e aproape imposibil sa învingi. Până acum greșelile individuale ne-au costat mult prea mult si nu putem continua asa. Ne astepta un alt meci greu peste trei zile. Trebuie sa luăm măsurile necesare și să ne prezentăm altfel sâmbătă la meciul cu Alba Iulia și la restul jocurilor din acest campionat”

Mihai Coldea, antrenorul SCM Timișoara

Etapa viitoare, SCM Timișoara va juca acasă, cu CSU Alba Iulia, sâmbătă, 20 ianuarie, de la ora 17,00, la sala Constantin Jude.

Când jucăm?

Share This