SCM Timisoara baschet feminin TO nov 2017Formația noastră a obținut a cincea victorie stagională, după un meci cu echipa de pe locul al patrulea, CSU Alba Iulia, meci în care a condus vreme de 30 de minute și 39 de secunde. Prima parte a fost echilibrată, dar balanța s-a înclinat clar imediat după pauza mare.

Vizitatoarele au avut un start mai bun (5-0), dar SCMT a recuperat până la finele primului sfert și chiar s-a distanțat la șapte puncte în perioada secundă (34-27). A urmat o nouă răsturnare, ce a adus Alba Iulia în avantaj (39-36), însă ultimele șase puncte au aparținut alb-violetelor, care astfel au intrat la vestiare pe plus, 42-39.

Sfertul al treilea a fost cel al desprinderii bănățencelor, care s-au apărat exact și au avut procentaje foarte bune în atac. Ecartul maxim, de 16 puncte (67-51) s-a înregistrat în ultima perioadă de joc, pentru ca, pe final de partidă, distanța să se stabilizeze la nouă puncte.

SCM Timișoara – CSU Alba Iulia 77-68 (19-18, 23-21, 21-12, 14-17)

SCMT: Conwright 28 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive, 3 intercepții, Lloyd 23 puncte, 12 recuperări, 5 pase decisive, Burdgess 15 puncte, 4 recuperări, Stoiedin 6 puncte, 4 recuperări, Brosovszky 3 puncte, 3 recuperări, 5 pase decisive, Young 2 puncte, Ardelean 2 recuperări, 3 pase decisive. Au mai jucat: Kiriinenko, Ivășchescu.

Alba Iulia: January 23 puncte, 14 recuperări, 3 pase decisive, 3 intercepții

Echipa noastră se impusese și în meciul tur, jucat la Alba Iulia, iar acum se apropie la un singur punct de formația din Cetatea Unirii.

”Un meci greu. Ne așteptam să fie așa, pentru că Alba este o echipă bună, iar noi treceam printr-o perioadă dificlă. Am pierdut câteva meciuri în deplasare, am avut probleme cu accidentările, cu Romina Filip care nu poate juca o perioadă mai lungă. Una peste alta, fetele au luptat astăzi: s-a văzut atitudine, hotărâre și cred că apărarea noastră și-a spus cuvântul și ne-a adus victoria”

Mihai Coldea, antrenorul SCMT

Când jucăm?

Share This