Echipa noastră de baschet feminin se deplasează la Tg Mureș, pentru meciul din etapa penultimă a sezonului regular din Liga Națională. SCM Timișoara întâlnește formația locală, Sirius, sâmbătă, de la ora 20,00.

Maegan vs Satu Mare 1Alb-violetele s-au despărțit de cea mai importantă marcatoare și a doua coșgeteră a campionatului (după media punctelor), Maegan Conwright, care a semnat cu o echipă din Rusia. Clubul nostru a fost nevoit să renunțe la Conwright din pricina dificultăților financiare prin care trece în această perioadă. Baschetbalista americană are o medie de peste 20 de puncte înscrise (20.31), adică 264 de puncte, în 13 partide. De asemnea, Maegan deține recordul de puncte înscrise într-o partidă din actuala ediție de campionat – 32 – în confruntarea din deplasare cu CSM Satu Mare.

”Echipa din Târgu Mureș este foarte periculoasă mai ales pe teren propriu. Avem și noi probleme de lot, dar fetele s-au pregătit bine și mergem la Mureș cu gândul la victorie”

Mihai Coldea, antrenorul SCM Timișoara

”Internaționala” Romina Filip se află pe lista absențelor din pricina unei accidentări. Cele două formații care se înfruntă mâine, la Târgu Mureș, , într-o partidă din etapa a XVII-a, sunt vecine de clasament: gruparea noastră se află pe locul al VIII-lea, cu 19 puncte, iar Sirius pe poziția a IX-a, cu 15 puncte.

Când jucăm?

Share This