SCM Timisoara la Alba Iulia

Ultima etapă din sezonul regular al Ligii Naționale de baschet feminin se dispută la acest final de săptămână. Echipa noastră joacă pe teren prorpiu, împotriva unei formații aflate în cursa pentru locurile 1-5, Olimpia Brașov. Partida este programată sâmbătă, 3 februarie, de la ora 17,30, la sala Constantin Jude.

”Ne așteaptă un meci foarte greu împotriva Brașovului. În ciuda problemelor mari de efectiv cu care ne confruntăm, avem un moral bun dupa cele două victorii consecutive si fetele sunt pregătite sa dea totul pe teren pentru a obtine un nou succes. Sper ca fanii nostri sa vina sa sustina aceste fete minunate, pentru ca ele chiar merită tot sprijinul. Împreună pentru Timișoara”

Mihai Coldea, antrenorul SCMT

Brașovul se află pe locul al treilea, cu 23 de uncte, în vreme ce echipa noastră este pe VII, cu 21 de puncte. Alb-violetele nu mai pot ajunge în grupa 1-5, dar au șanse reale de a ocupa o poziție bună în perspective playoff-ului, care la finalul celei de-a doua faze a campionatului va aduce față în față primele opt clasate.

Când jucăm?

Share This