Echipa noastră de baschet feminin continuă campionatul în meciurile de clasament, după ce a avut cea mai strânsă luptă din sferturile de finală, cea cu CSM Satu Mare, singura ajunsă la meciul decisiv. Alb-violetele întâlnesc FCC ICIM Arad, în confruntarea ”două din trei” din turneul locurilor 5-8.

Lloyd aruncarea de start BCT Steaua

Marți, D”Lesha Lloyd a oferit aruncarea simbolică de start a partidei masculine BC SCM Timișoara – Steaua / Foto: Sebastian Tătaru

Prima partidă va avea loc joi, 5 aprilie, de la ora 18,30, la sala Victoria din Arad. Formația de pe Mureș va beneficia de un meci în pluspe teren propriu, după ce a terminat prima parte a sezonului pe locul al VI-lea, unul mai sus decât fetele noastre.

”Meciul de la Arad va fi cu siguranță la fel de încins ca ultimul. Aradul este o echipă puternică, pe care personal o vedeam în primele patru, în dauna Brașovului, dar mai ales in meciul al doilea Olimpia Brașov a jucat foarte bine, cu multă determinare. Ne dorim mult victoria si calificarea în meciurile pentru locul V, asa că vom merge la Arad ca sa luptam pana la ultima picatura de energie si sa incercăm să ne apropiem victoria”

Mihai Coldea, antrenorul SCMT

Va fi al șaselea meci direct dintre Timișoara și Arad: sezonul a început cu două confruntări din Cupa României, unde victoriile au fost împărțite, dar trupa noastră s-a impus la general. Și în sezonul regular, victoriile au fost împărțite, cu fiecare grupare impunându-se pe teren propriu. În fine, în turneul locurilor VI-IX, disputat la Oradea, arădencele au învins.

Partida a doilea din turneul locurilor 5-8 va avea loc joi, 12 aprilie, la sala Constantin Jude.

Când jucăm?

Share This