Baschetbalistele alb-violete se află în fața ultimelor meciuri din acest sezon al Ligii Naționale. Este vorba despre disputa ”două din trei” pentru poziția a cincea a ierahiei finale, împotriva formației CSB Teleorman Alexandria.

SCM Tm vs Alexandria 22 Burdgess la libereGruparea din sudul țării, care a încheiat sezonul regular pe o poziție superioară celei ocupate de echipa noastră – V, față de VII – va beneficia de un eventual meci decisiv pe teren propriu. Prima partidă va avea loc  joi, 19 aprilie, de la ora 12,00, la Alexandria.

”Ne apropiem de finalul campionatului și ne dorim mult să terminăm pe locul al cincilea, așa că vom trata meciurile cu Alexandria cu multă seriozitate. Avem și o revanșă de luat după cele două înfrângeri din sezonul regulat, ambele venite la o posesie și în condiții deosebite. Timișoara merită să termine pe locul al cincilea. Sperăm să câștigăm la Alexandria si apoi duminică, pe teren propriu, alaturi de publicul nostru, să ne bucurăm pentru o noua victorie și implicit pentru poziția a cincea”

Mihai Coldea, antrenorul SCMT

În sezonul regular, Teleorman a câștigat la Timișoara cu 76-74, după ce echipa noastră a condus aproape întreg meciul, iar la final au existat câteva decizii contestabile. În retur, CSBT a învins cu 72-69.

Partida a doua a acestei serii va avea loc duminică, 22 aprilie, de la ora 12,00, la sala Constantin Jude din Timișoara.

Când jucăm?

Share This