Baschetbalistele alb-violete au reușit o victorie în deplasare în prima partidă din seria cu CSB Teleorman Alexandria, ce contează pentru ocuparea locului al cincilea în Liga Națională.

SCM Tm vs Alexandria 7 Romina Filip

Doar primul sfert a fost echilibrat, când gazdele au condus cu 13-9, dar echipa noastră l-a câștigat și pe acela la trei puncte. Desprinderea s-a produs din startul sfertului al doilea, chiar dacă SCM a fost lipsită de cea mai experimentată jucătoare, Monika Brosovszky.

Diferența a crescut la 16 puncte (40-26), grație unei trițe marcate de tânăra Roxana Pane și chiar dacă gazdele strâns un pic scorul la pauza mare (34-42), soarta partidei era decisă.

Până la final, tripleta Coldea-Prejban-Ondreikovics a folosit toate jucătoarele valide, iar fetele din teren au fost aproape de a atinge ”suta”, după ce au înscris 30 de puncte în sfertul ultim; Romina Filip a izbutit un triple-double, iar Adina Stoiedin și Leeza Burdgess a încheiat în double-double.

CSBT Alexandria – SCM Timisoara 62-96 (15-18, 19-24, 12-24, 16-30) 

SCM: Lloyd 21 puncte, 5 recuperări, 7 pase decisive, 3 intercepții, Filip 17 puncte, 10 recuperări, 11 pase decisive, Burdgess 15 puncte, 10 recuperări, Pop 14 puncte, 5 recuperări, 6 pase decisive, Stoiedin 12 puncte, 10 recuperări, 2 capace, Ardelean 12 puncte, 4 recuperări, Pane 3 puncte, Bota 2 puncte, Badi

CSBT: Podar 24 puncte, 8 recuperări, 4 pase decisive

Echipa noastră a încheiat cu un număr record de recuperări, 51, dintre care 15 ofensive, dar și cu 33 de pase decisive.

”Nu am reușit să intrăm concentrate de la început, dar mai ales în partea a doua, am controlat jocul și consider că am luat o opțiune serioasă pentru ocuparea locului al cincilea la finalul campionatului. Duminică îmi doresc să văd cât mai multă lume la sală, să aplaude această echipă minunată care merită toată susținerea lor. Felicitări SCM! Felicitări Timișoara!”

Mihai Coldea, antrenorul SCMT

Partida a doua a acestei serii ”două din trei” va avea loc duminică, 22 aprilie, de la ora 12,00, la sala Constantin Jude din Timișoara.

Când jucăm?

Share This