Sezonul 2017/2018, primul pentru baschetbalistele alb-violete în Liga Națională, s-ar putea încheia duminică. SCM Timișoara întâlnește, la sala Constantin Jude, CSB Teleorman Alexandria, în meciul secund al confruntării pentru locul al cincilea.

SCM Timisoara F8 Sf GheorgheBănățencele au avantaj de 1-0 în această serie ”două din trei”, după ce s-au impus în deplasare (96-62) și pot închide duelul dacă înving din nou. Partida va avea loc duminică, 21 aprilie, de la ora 12,00.

”Sperăm ca ultimul meci acasă din sezonul 2017-2018 să ne aducă o nouă victorie. Ar fi a patra consecutivă în play-off și care ne-ar plasa pe locul al cincilea la finalul campionatului. Ne dorim să vedem o cât mai mulți spectatori în sală, să vedem steaguri alb-violete și personal îmi doresc multe aplauze pentru aceste fete minunate care au dat totul pe teren fără să țină cont de problemele care au existat. Împreună pentru Timișoara!”

Mihai Coldea, antrenorul SCMT

Cu o victorie, Timișoara ar termina în prima jumătate a ierarhiei un campionat pe care îl încheie cu doar două straniere, după ce trei jucătoare din afara țării au părăsit echipa din diverse motive. Un sezon în care a propus două foarte tinere jucătoare – Ana Ivășchescu și Roxana Pane – a avut alte două baschetbaliste la echipa națională de senioare – Dora Ardelean și Romina Filip – a relansat una dintre marile jucătoare ale României – Monika Brosovszky – și a jucat semifinala în Cupa României.

Când jucăm?

Share This