Juniorul Nini Dica participă în aceste zile la turneul ITF de la Novi Sad, Serbia. Sportivul ce reprezintă culorile clubului nostru a câștigat în primele două tururi și va evolua în premieră în sferturile de finală ale unui turneu de seniori.

Nini Dica Burgas logo SCMT

Nini Dica și trofeul turneul de la Burgas, câștigat în luna aprilie a acestui an

Dica a trecut în primul tur de turcul Koray Kirci, după un prim set decis în prelungiri, cu tiebreak câștigat la zero și un al doilea fără probleme: 7-6 (0), 6-1. Tot în două seturi a venit și victoria din optimile de finală, 7-5, 6-4 cu Stefan Micov (Macedonia), un jucător venit din calificări.

Jucătorul în vârstă de 18 ani va juca pentru un loc în semifinale cu maghiarul Peter Nagy (ATP 643), meci programat astăzi. Dica se află pe locul 1612 în ierarhia mondială ATP, dar în acest an joacă în paralel și la juniori și la seniori. În clasamentul mondial al juniorilor, Nini Dica ocupă locul 55.

Sportivul cu dublă legitimare – SCM Timișoara și Sport 4 fun Timișoara – a participat în acest an în concursurile de juniori de la Roland Garros și Wimbledon și a câștigat întrecerile de la Shymkent (Uzbekistan) și Burgas (Bulgaria), din circuitul mondial ITF Juniors, ambele de nivel J2.

Când jucăm?

Share This