Handbaliștii noștri se află într-o săptămână foarte încărcată. Jucătorii antrenați de Pero Milosevic și Lucian Ghiulai au programate două partide, ambele la sala Constantin Jude.

Sadoveac SCM Politehnica Timisoara vs FocsaniIeri, alb-violeții au obținut primul succes din actuala ediție a Ligii Naționale de handbal masculin: ei au învins revelația CSM Focșani, cu 24-23 (13-11). A fost prima înfrângere din acest sezon pentru gruparea moldavă, aflată pe locul al doilea.

Deținătoarea Cupei României a controlat partida, cu excepția câtorva momente izolate. După 2-0 pentru SCMT, oaspeții au condus cu 5-3 și 7-6, singurele perioade când s-au aflat în față. În repriza a doua, ei au egalat, 20-20, dar tot echipa noastră a fost mai inspirată în ultimele minute.

Păiuș, Pribanic și Dragaș au lipsit din pricina accidentărilor, dar a revenit Cristian Fenici, cu un aport consistent în repriza a doua, când a înscris patru goluri, inclusiv ultimele două reușite ale învingătorilor.

„Ne bucurăm că a venit prima victorie, deși a fost un meci foarte greu. Ne așteptam să fie așa, pentru că echipa Focșanului se dovedește a fi în mare formă, era neînvinsă înaintea partidei. Pentru noi, este important să strângem puncte. Nu contează că avem jucători accidentați, trebuie să adunăm puncte în orice formulă”

Marius Sadoveac

Marcatori SCM Poli: Sadoveac 7, Marjanovic 5, Fenici 4, Șomlea 3, Milosevic 2, Cîmpan 2, Năstasie 1

Timișoara revine în cupele europene de handbal masculin: duminică, de la ora 18,00, SCM Politehnica primește vizita formației elene Olympiacos Pireu, într-un meci programat la sala Constantin Jude.

Când jucăm?

Share This