Echipa noastră de rugby a stat în ultima etapă a turului din Superligă, deoarece actuala ediție implică un număr impar de echipe, șapte. Timișoara Saracens joacă miercuri, 16 octombrie pe terenul formației Universitatea Cluj, în etapa a VIII-a, prima a returului. Partida va începe la ora 16,00.

U vs SaracensVor fi noutăți în XV-le de start: echipa tehnică va oferi o șansă jucătorilor mai puțin folosiți. Vor lipsi în continuare din motive medicale Pungea, Fercu, Conache, Melinte și Iftimiciuc.

În condițiile în care am stat în weekend, am avut răgazul de a ne gândi la ce avem de făcut si de a ne împrospăta forțele. Meciul de la Cluj este important pentru noi, iar cei ce vor intra pe teren trebuie să arate ca merită să joace la această echipă. Suntem într-un moment în care fiecare punct contează și ne dorim victoria cu bonus ofensiv

antrenorul Timișoara Saracens, Sosene Anesi

Flankerul Vasile Rus – absolvit la recurs de suspedarea de opt etape – ar avea dreptul să evolueze, dar nu e inclus în lotul pentru această deplasare.

Timișoara Saracens a anunțat următoarea formație probabilă: Taupaki, Halalilo (pilieri), Căpățână (taloner), Popârlan, Mureșan (linia a doua), Tătăruș, Lazăr (flankeri), Strătilă (nr. 8), Rupanu (mijlocaș la grămadă), Vaovasa (uvertură), Popa, Maliepo (centri), Simionescu, Shennan (aripi), Samoa (fundaș).

Mergem după toate cele cinci puncte, dar la fel de important este ca după acest meci să nu mai avem jucatori accidentati. Am analizat bine ce s-a întâmplat în tur, am vazut unde am greșit si vrem să nu repetăm ceea ce am făcut rău”

Eugen Căpățână

Trei echipe s-au detașat în fruntea clasamentului, după turul Superligii: Știința Baia Mare 28 puncte, Steaua București 25, Timișoara Saracens 22.

Când jucăm?

Share This