Juniorul nostru Nini Dica a decis ca la finalul acestui sezon să joace doar în turneele de seniori. Săptămâna aceasta sportivul în vârstă de 18 ani evoluează în Tunisia, la turneul de 15.000 de dolari de la Tabarka.

Nini Dica Burgas logo SCMTDica a trecut în primul tur de spaniolul Ivan Marrero Curbero, cu 6-4, 6-3, iar apoi l-a învins pe favoritul nr. 5, rusul Ivan Davydov (ATP 704). Sportivul nostru s-a impus cu 6-2, 4-6, 6-3. În turul al treilea, Nini îl va înfrunta pe jucătorul cap de serie nr. 1, italianul Fabrizio Ornago (ATP 437).

Nini Dica se află în această săptămână pe locul 1242 în lume, iar săptămâna trecută, când a evoluat tot în Tunisa, obținea prima victorie din carieră împotriva unui tenismen din Top 700 ATP, 6-2, 6-4 cu italianul Luca Prevosto.

În concursul de dublu din această săptămână, de la Tabarka, Dica face pereche cu argentinianul Franco Feitt, cei doi fiind cap de serie nr. 2. În primul tur, Dica și Feitt au trecut de Aranzabal (Spania), Hersey (Marea Britanie), cu 6-3, 7-6 (4) și au acces în sferturile de finală.

Când jucăm?

Share This