Derby-ul acestui deceniu în rugby-ul românesc, SCM Timișoara Saracens – CSM Știința Baia Mare, programează sâmbătă un nou episod. Partida contează pentru Cupa României, etapa a V-a, penultima din faza grupelor.

Dorin Lazar si Sione Taupaki Timisoara SaracensJocul se va disputa sâmbătă, de la ora 11,00, pe stadionul Dan Păltinișanu. Echipa noastră are trei puncte avantaj față de maramureșeni, iar cu un rezultat bun își asigură în bună proporție clasarea pe locul I în Grupa A.

„Consider că va fi un meci mare, o provocare pentru noi. Știm ce trebuie să facem, iar pregătirea s-a îmbunătățit cu fiecare zi a săptămânii. Cheia meciului e la aspectul fizic. Sper că vom avea inspirație și disciplină, iar apărarea va fi una de nivel înalt”

Sosene Anesi, antrenorul SCM Timișoara Saracens

Gabriel Conache este accidentat și nu va putea fi folosit nici în această partidă.

„Am ajuns la cel mai important meci al anului. Suntem pregătiți să ducem două reprize, din punct de vedere fizic, așa cum s-a întâmplat în turul grupelor din Cupă, nu doar o parte din meci așa cum s-a întâmplat în campionat”

Eugen Căpățînă, căpitanul SCM Timișoara Saracens

Cele două formații s-au mai întâlnit de două ori sezonul acesta, de fiecare dată în Baia Mare: în Cupă, la 17 august, băieții noștri au câștigat cu 22-17, iar în campionat; în campionat, Știința s-a impus cu 28-24, la 21 septembrie, dar după ce Timișoara a condus bună parte din meci.

Când jucăm?

Share This