Echipa noastră de rugby a încheiat de o manieră entuziasmantă partidele din faza grupelor Cupei României. SCM Timișoara Saracens s-a impus pe terenul formației Tomitanii Constanța, a câștigat grupa A a competiției și s-a calificat în finală.

Ionel Melinte eseuScorul a fost „fluviu”, 111-0, stabilit dintr-un număr record de eseuri, 17. Opt dintre ele au fost marcate în prima repriză, care s-a încheiat cu 54-0.

Bănățenii au înscris și mai mult în repriza a doua – 57 de puncte – și au încheiat grupa cu 26 de puncte, din șase partide. Băieții noștri au trei puncte mai mult decât a doua clasată, rivala tradițională, CSM Știința Baia Mare.

Sarazinii au înscris 17 eseuri și 13 transformări. Ionel Melinte (foto) au pus trei încercări, Strătilă și Samoa, câte două, Fercu, Tătăruș, Popa, Rus, Morrison, Hinckley, Maliepo, Rădoi, Jipa, Manumua, câte unul. Transformările au fost reuște de Samoa (11), Melinte și Jipa, câte una.

Finala dintre formația noastră și Steaua București (câștigătoarea grupei B) va avea loc sâmbătă, 7 decembrie, la Brașov, pe stadionul Noua.

Când jucăm?

Share This