Handbaliștii noștri au obținut a treia victorie la rând, în Liga Națională. Alb-violeții s-au impus pe terenul echipei CSM Reșița.

CSM Resita - SCM Politehnica TimisoaraSCM Politehnica a învins cu 28-18, cel mai clar succes al acestui sezon, venit în etapa a XII-a a Ligii Naționale. Băieții antrenați de Pero Milosevic și Lucian Ghiulai au dominat de la început și făcut o primă repriză cu doar șase goluri primite.  De altfel, violeții nu au primit gol vreme de aproape 15 minute, de la 6-10 (min. 23) la 7-15 (min. 38).

Cîmpan și Marijanovic au marcat primele două goluri ale partidei, ex-timișoreanul Santeiu a redus din diferență (1-2), dar s-a făcut repede 1-5 (min. 10). Până la pauză, diferența a crescut decisiv, la +7 pentru echipa noastră, 6-13.

Și repriza a doua a fost la discreția vizitatorilor, cu diferența maximă înregistrată în minutul 58 (17-28). În cele din urmă, ecartul s-a stabilizat la zece goluri: echipa noastră are acum 17 puncte, cu care a urcat pe loc de play-off, al șaptelea.

Marcatori SCM Poli: Marijanovic 8, Dragaș 6, Milosevic 3, Cîmpan 3, Fenici 2, Năstăsie 2, Trif 2, Neamțu 1, Babasafari 1.

În ultima etapă a turului, Timișoara va întâlni Bacăul, pe teren propriu.

Când jucăm?

Share This