SCM Politehnica Timișoara s-a deplasat în Baia Mare, pentru meciul din etapa a XV-a a Ligii Naționale de handbal masculin. Violeții veneau după o serie bună la finele anului trecut, dar au fost nevoiți să se recunoască învinși, în urma unui meci cu 64 de goluri.

Handbalistii si tribuna

Prima repriză a fost echilibrată, cu răsturnări de scor: echipa noastră a avut o perioadă foarte bună între minutele 17 și 20, când a revenit de la 7-9 și a condus cu 11-9, grație reușitelor lui Marijanovic (două), Cîmpan și Șomlea. Gazdele au intrat în avantaj minim la pauză, 14-13, după golul înscris de Csepreghi, cu 15 minute înainte de odihnă.

În partea a doua, echilibrul s-a păstrat până aproape de minutul 45, după care Minaur s-a desprins la trei lungimi (25-22). Au fost și cinci goluri în favoarea maramureșenilor – 31-26, cu șase minute înaintea finalului – dar alb-violeții nu au cedat și au înscris de trei ori în mod consecutiv, prin Șomlea și Marijanovic, de două ori. Din păcate, SCM Politehnica nu a reușit să se mai apropie la mai puțin de două goluri și a pierdut cu 33-31.

Marcatori SCM: Marijanovic 9 goluri (5 din șapte metri, procentaj 100%), Păiuș, Șomlea – câte 5, Baican, Fenic, Milosevic, Câmpan – câte 3. De la Minaur, Csepreghi a înscris cele mai multe goluri, șase.

Echipa noastră a fost lipsită de Sadoveac (din motive medicale), în vreme ce Fenici abia a revenit după o accidentare.

Vom reveni cu declarații.

Când jucăm?

Share This