SPORT CLUB MUNICIPAL TIMIȘOARA a trimis un memoriu către Federația Română de Handbal, memoriu în care solicită analizarea arbitrajului din meciul cu Potaissa Turda. Acesta este semnat de atât de  managerul secției de handbal, Dan Dumitru, cât și de directorul clubului, Vasile Rușeț.

Baican SCM Politehnica vs Potaissa

Flavius Baican, în acțiune, în meciul cu Potaissa Turda

În conferința de presă de după meci, directorul clubului a vorbit despre joc și despre fenomenul sportiv, subliniind că echipa adversă este una dintre formațiile bune ale campionatului, dar semnalând și greșelile de arbitraj. Prin urmare, considerăm că reacția reprezentanților clubului din Turda este total descalificantă, prin atacul la persoană pe care l-au formulat. Replica este de înțeles doar prin faptul că oficialii Potaissei se simt cu musca pe căciulă.

Totodată, vă informăm că este ultima ieșire publică din partea clubului pe subiectul meciului de handbal SCM Timișoara – Potaissa Turda (24-25), din data 2 februarie 2020.

Le dorim succes tuturor competitorilor din Liga Zimbrilor, dar și din celelalte competiții organizate de către Federațiile de specialitate.

Când jucăm?