Handbaliștii noștri joacă pe teren propriu, în etapa a XVIII-a Ligii Zimbrilor. Alb-violeții înfruntă CSM Făgăraș, mâine, de la ora 18,00, la sala Constantin Jude.

SCM Politehnica CSM Fagaras

Partida are o miză importantă pentru ambele formații, despărțite de trei locuri și cinci puncta în clasamentul primei divizii: SCM Politehnica Timișoara este pe loc de play-off, al VIII-lea, cu 24 de puncta, în vreme ce ardelenii se găsesc pe XI, cu 19 puncte.

„Nu putem spune că mai avem meciuri ușoare în acest campionat și doar mobilizându-ne ca în cel mai recent joc cu Dinamo, putem să facem ceva. Dacă ne relaxăm, nu cred că vom putea obține rezultatul pe care ni-l dorim. Ne-am studiat adversarii, i-am văzut ce replică bună au dat în fața celor de la Constanța, deci trebuie să fim la potențialul nostru superior”

antrenorul SCM Politehnica Timișoara, Pero Milosevic

Jucătorii noștri vin după un rezultat de egalitate obținut pe terenul campioanei naționale, Dinamo București, 23-23, când au condus mare parte a timpului de joc. Tot o remiză a fost la Făgăraș, în meciul din tur, dintre CSM și SCM Politehnica, 28-28.

Marius Sadoveac a revenit la antrenamente și probabil va fi prezent, pe teren, pentru prima dată în acest an. Interul dreapta bănățean s-a simțit bine și înaintea jocului cu Dinamo, dar staff-ul tehnic nu a dorit să riște o recidivă. Un alt jucător a acuzat probleme medicale, Andrei Păiuș, astfel că și apariția lui în formula de joc a Politehnicii e incertă.

„Am pregătit la fel de serios acest meci, al fel cum am făcut-o pentru confruntările cu Baia Mare, Turda sau Dinamo. Încrederea băieților e în creștere după egalul de la București, cu campioana țării; mă bucură și evoluțiile bune ale portarilor Babasafari și Tcaciuc, care s-au completat foarte bine. Sperăm să continue pe această linie, pentru că în handbalul zilelor noastre portarul reprezintă un post foarte important în echipă”

antrenorul SCM Politehnica Timișoara, Pero Milosevic

Meciul SCM Politehnica Timișoara – CSM Făgăraș e arbitrat de cuplul Octavian Fânață (Arad) / Ștefan Hendrea (Baia Mare); observatorul FRH al întâlnirii este Horațiu Belu (București). În pauza partidei, spectatorii vor putea câștiga premii de la cabinetul stomatologic Onident.

Când jucăm?

Share This