Echipa noastră de handbal masculin a obținut a opta victorie stagională în Liga Zimbrilor. SCM Politehnica a trecut de CSM Focșani, pe teren propriu, cu 32-27 (15-15), într-un meci ce a contat pentru etapa a XVIII-a.

Spectatori LA MULTI ANI Fenici

Victoria a venit chiar în ziua când căpitanul Cristian Fenici a împlinit 34 de ani, cifra pe care o poartă pe tricou. Totodată, meciul de astăzi a însemnat revenirea pe teren a internaționalului Marius Sadoveac, refăcut după o accidentare.

Meciul a fost echilibrat vreme de 45 de minute: extrema noastră Filip Marijanovic a deschis scorul, dar vizitatorii conduceau la mijlocul primei reprize cu 8-6. S-a mers apoi cap la cap, cu egalitate la 15, la jumătatea partidei și cu 21-21, în minutul 45. Reușita lui Marijanovic și trei goluri consecutive ale lui Sadoveac au desprins gruparea viola la 25-21 (min. 49), diferență care s-a mărit în penultimul minut la șase goluri, 32-26. În cele din urmă, distanța dintre cele două formații a fost de cinci lungimi, 32-27, prima victorie din 2020 pentru echipa noastră.

„Este foarte importantă revenirea după o lună și jumătate a lui Marius Sadoveac. L-am pierdut acum tot din motive medicale pe Păiuș, dar încercăm să-l recuperăm. Am jucat cu o apărare 6-0, însă ne-au dat goluri de la distanță și apoi am schimbat defensiva ca la București, în meciul cu Dinamo. Băieții care au dus greul acum patru zile cu Dinamo au fost obosiți, dar Sadoveac ne-a ajutat astăzi”

Pero Milosevic, antrenorul SCM Politehnica

Marcatorii echipei noastre au fost: Sadoveac 9, Milosevic 7, Marjanovic 7, Șomlea 3, Cîmpan 3, Fenici 2, Baican 1. De la CSM Făgăraș, cele mai multe goluri le-a înscris Constantinescu – 7.

Pentru SCMT, urcată pe locul al șaptelea în clasament, urmează un meci foarte important, pe terenul lui CSM Focșani, duminică, 23 martie.

Când jucăm?

Share This