Echipa noastră de handbal masculin a învins CSM Vaslui, pe teren propriu, și a revenit între primele opt clasate, care se califică în playoff. SCM Politehnica Timișoara s-a impus cu 36-27 (18-15), fiind foarte aproape de a egala Victoria cea mai clară din acest sezon al Ligii Naționale (28-18, în deplasare, cu CSM Reșița).

Filip Marijanovic 7 metri

Filip Marijanovic a înscris de unsprezece ori, astăzi | Foto: Facebook SCM Politehnica Timișoara

Prima treime a meciului a fost echilibrată – 11-11, min. 19 – însă patru goluri consecutive ale băieților noștri – reușite de Fenici (două), Marijanovic, Șomlea – au făcut ca diferența să ajungă la 15-11, moment din care jucătorii lui Pero Milosevic și Lucian Ghiulai nu au mai cedat inițiativa.

Baican și Marijanovic au înscris primele două goluri de după pauză și s-a ajuns în premieră la +5 (20-15), după care distanța a continuat să crească. Ecartul maxim a fost de zece goluri – 36-26, cu golul recent transgeratului Enculescu – dar s-a fixat la nouă „lungimi”. A fost a noua victorie în 20 de meciuri pentru echipa noastră.

Marcatori: Marijanovic 11 goluri (5 din șapte metri), Baican 5, Șomlea, Năstăsie – câte 4, Fenici, Sadoveac, Milosevic – câte 3, Enculescu, Trif, Tcaciuc (portar) – câte unul. Pentru vizitatori, Khadkevich a înscris de șapte ori.

Când jucăm?

Share This