SCM Politehnica Timișoara a cedat în fața lui CSM București, în etapa a XXI-a a Ligii Zimbrilor. Gruparea din Capitală s-a impus cu 28-19 (12-11), într-un meci disputat în sala Rapid.

Sadoveac vs Vaslui

Marius Sadoveac a fost cel mai important marcator al echipei noastre împotriva CSM-ului din București

Partida a început abrupt, cu două goluri în primele 45 de secunde: 0-1 Sadoveac, 1-1 Onyejekwe. S-a mers cap la cap până la 3-3 (cu toate golurile violeților înscrise de Marius Sadoveac, din acțiune, de după semicercul de nouă metri), chiar dacă echipa noastră a suferit o primă eliminare (Baican) încă din minutul 5.

SCM Timișoara s-a desprins apoi la 6-3, avantaj anulat în minutul 19 (7-7). Bucureștenii au trecut în față pentru prima oară la scorul de 8-7, la o nouă inferioritate numerică a băieților noștri. Totuși, echilibrul s-a păstrat și mai departe, iar pauza a găsit cele două formații la un gol diferență, 12-11 pentru CSM București.

Gazdele au început mai bine partea a doua și s-au dus la +4, 15-11, în primele două minute din partea secundă. Cîmpan a rupt seria negativă (15-12), însă intervențiile bune ale portarului ex-timișorean Ludovic Varo i-au împiedicat pe jucătorii noștri să revină pe tabelă.

CSM București a înscris goluri ușoare pe contraatac și astfel s-a detașat la 25-17, la mijlocul reprizei a doua. Echipa lui Pero Milosevic și Lucian Ghiulai nu a mai găsit soluțiile potrivite în ofensivă, așa cum se întâmplase în prima repriză, și a pierdut cadența definitiv.

Marcatori SCM Poli: Sadoveac 7 goluri, Marijanovic 3, Șomlea 2, Baican 2, Fenici 1, Cîmpan 1, Irimescu 1, V. Milosevic 1, Neamțu 1. De la bucureșteni, Georgevski a marcat de șapte ori.

Alb-violeții revin în competiție peste doar câteva zeci de ore, duminică, 8 martie, la ora 11,00, când primesc vizita formației Dobrogea Sud Constanța, la sala Constantin Jude.

Când jucăm?

Share This