Echipa noastră de handbal masculin a depășit Dobrogea Sud Constanța, în etapa a XXII-a a Ligii Naționale. Alb-violeții s-au impus cu 23-21 (9-11), într-un meci jucat la sala Constantin Jude.

Nastasie SCM Politehnica vs Dobrogea Sud

Robert Năstăsie (SCM Politehnica), față în față cu portarul Ionuț Iancu (Dobrogea Sud)

Ai noștri au avut un start timorat – 0-3 – dar au revenit rapid și au trecut la conducere, 7-3. Răsturnările de scor au continuat în prima repriză: după 8-6 s-a ajuns la 8-9, iar la jumătatea partidei a fost avantaj de două goluri pentru dobrogeni, 9-11.

Baican și Sadoveac au readus egalitatea la revenirea de la vestiare (11-11) și apoi s-a mers cap la cap, dar în general cu echipa noastră în avantaj. De la 19-17 (min. 52) s-a ajuns la 19-19, în condițiile în care SCM Poli a avut doi oameni mai puțin (Cîmpan și Vuk Milosevic).

Băieții lui Pero Milosevic și Lucian Ghiulai au trecut peste șocul dublei eliminări și au pus din nouă două goluri distanță față de adversar (22-20). Malinovic a înscris cu 33 de secunde înaintea finalului, însă Timișoara a menținut inteligent posesia și a mai punctat o dată, în ultimele secunde.

Mrcatori SCM Politehnica: Sadoveac 9 goluri, Baican 3, Năstăsie, Cîmpan 3, Marijanovic 2, Fenici 1, Irimescu 1, V. Milosevic 1. De la vizitatori, Șandru a înscris 8 goluri.

SCMT a obținut a zecea victorie în actualul sezon al Ligii Naționale, are acum 33 de puncte și a revenit în zona locurilor de play-off, pe poziția a opta.

Când jucăm?

Share This