sala c Jude goalaBASCHET. Federaţia Română de Baschet a anunţat că toate partidele programate în Liga Naţională până la data de 31 martie nu se vor mai juca, din pricina pandemiei de coronavirus, urmând să fie stabilite noi date de disputare. Prin urmare, meciul pe care Baschet SCM Timişoara trebuia să îl dispute mâine (vineri, 13 martie), la Oradea, în prima etapă a returului Top 6 nu va avea loc. Alb-violeții se găsesc pe locul al șaselea în grupa elită din Liga Națională de baschet masculin.

HANDBAL. Partida programată astăzi, în etapa a XXIII-a a Ligii Zimbrilor, SCM Politehnica Timișoara – HC Buzău 2012, a fost amânată, la cererea vizitatorilor. În schimb, celelalte șase meciuri ale rundei s-au jucat, cu contracandidatele echipei noastre la calificarea în playoff învinse: CSM Focșani – Steaua 20-27 și Dobrogea Sud Constanța – Dunărea Călărași 30-21. SCMT se află pe locul al optulea, ultimul care duce în playoff, cu 33 de puncte. Dunărea este pe VII, cu 37 de puncte, iar Focșaniul pe IX, cu 31 de puncte, ambele având un meci în plus față de alb-violeți.

RUGBY. Tot astăzi, Federația Română de Rugby a sistat toate competițiile sportive, la toate categoriile de vârstă. Superliga ar fi trebuit să se reia la 4 aprilie, cu etapa a X-a, formația noastră aflându-se pe locul al treilea. Doisprezece dintre jucătorii noștri și antrenorul Sosene Anesi se aflau în cantonamentul echipei naționale, pentru a pregăti partida România – Belgia (de sâmbătă, 14 martie), din Rugby Europe Championship, dar forul continental a anunțat astăzi (joi, 12 martie) că meciul este amânat.

Când jucăm?

Share This