Reunire la handbal: lot, declarații și programul meciurilor de verificare

iulie 15, 2021

[et_pb_section admin_label=”Section” global_module=”281″ fullwidth=”on” specialty=”off” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Echipa noastră de handbal s-a reunit astăzi pentru a pregăti noul sezon. Lotul a fost întinerit masiv, cu șapte juniori, jucători care au obținut medalii în întrecerile juvenile, chiar sub comanda lui Horvath Atilla, cel ce a devenit din primăvara acestui an antrenorul principal al formației de seniori.

„Sunt bucuros că mi s-a acordat această șansă de a antrena echipa de Ligă Națională. Este o provocare mare pentru mine și pentru staff, de a obține rezultate cât mai bune în acest sezon. Ne-am propus o reconstrucție, în sensul de a promova cât mai mulți copii încă juniori: în lot avem șapte juniori născuți în 2003, cu un real potențial, care sunt componenți de lot național sau au cochetat cu loturile naționale, în ultima perioadă. Îmbinând tinerețea lor cu experiența jucătorilor care au ani buni în Liga Națională, sper să facem tranziția cât mai repede și să îi ducem pe juniori la un nivel înalt”

Horvath Atilla, antrenor principal

Reunire handbal 15 iulie 2021Sunt și patru transferuri: Albert Cristescu (handbalist cu numeroase meciuri sub tricolor, venit de la Minaur Baia Mare), Sabin Ignat (revenire, sosit de la Dobrogea Sud Constanța), Răzvan Trif (întors acasă după un an la Magnum Botoșani) și Raul Bote (și el cu o revenire, după ce a jucat sezonul trecut la CSM Reșița).

Fost jucător al lui Poli, Sorin Sărăndan devine din acest sezon antrenor secund:

„Este prima dată după foarte mulți ani când vom avea doar jucători români. Avem o parte cu jucători timișoreni și o alta de handbaliști care au venit acum sau au revenit, jucători tineri, dar cu real potențial. Marea provocare va fi să omogenimăm foarte repede lotul și să-i aducem pe cei tineri la nivelul celor experimentați. Dacă reușim lucrul acesta foarte repede, vom avea și rezultate”

Sorin Sărăndan, antrenor secund

Primele meciuri de pregătire vor fi la 31 iulie și 1 august, la Timișoara, cu Universitatea Cluj. Urmează un turneu de verificare în Baia Mare (6-8 august) și prezentarea lotului, într-un meci cu Dobrogea Sud Constanța, la 13 august, la sala Constantin Jude.

Cupa Poli este programată la 21 și 22 august, ca ultim test înainte de startul sezonului 2021/2022.

Lotul SCM Politehnica Timișoara

Portari: Cristian Tcaciuc, Răzvan Szopka, Claudiu Pal

Centri: Cristian Fenici, Aron Dedu, Darius Bran

Interi dreapta: Marius Sadoveac, Antonio Bordeanu, Robert Cîtu

Interi stânga: Andrei Păiuș, Sabin Ignat, Răzvan Trif, Ianus Dumitrescu

Extreme dreapta: Flavius Cîmpan, Vlad Chira, Robert Năstăsie

Extreme stânga: Denis Neamțu, Alexandru Moldovan

Pivoți: Raul Bote, Constantin Enculescu, Albert Cristescu

Staff tehnic:

Horvath Atilla – antrenor principal

Sorin Sărăndan – antrenor secund

Alexandru Nae – analist video

Cătălin Miu – medic

Elian Apostol – kinetoterapeut

Staff administrativ:

Ovidiu Durnea – manager

Alexandru Vuin – team manager

Alexandru Szabo – organizator de competiții și responsabil media

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_signup admin_label=”Email Optin” provider=”mailchimp” mailchimp_list=”63d6d09cd4″ aweber_list=”none” title=”Abonează-te la newsletter” button_text=”Trimite” use_background_color=”on” background_color=”#1e73be” background_layout=”dark” text_orientation=”left” use_focus_border_color=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ saved_tabs=”all”] [/et_pb_signup][et_pb_code admin_label=”facebook plugin 1″ saved_tabs=”all”]<div class=”fb-page” data-href=”https://www.facebook.com/SCM-Timisoara-1573939066260011/” data-small-header=”true” data-adapt-container-width=”true” data-hide-cover=”false” data-show-facepile=”true”></div>[/et_pb_code][et_pb_code admin_label=”facebook plugin 2″ saved_tabs=”all”]<div class=”fb-page” data-href=”https://www.facebook.com/rugbytimisoara/” data-small-header=”true” data-adapt-container-width=”true” data-hide-cover=”false” data-show-facepile=”true”></div>[/et_pb_code][et_pb_code admin_label=”facebook plugin 3″ saved_tabs=”all”]<div class=”fb-page” data-href=”https://www.facebook.com/Clubul-de-Handbal-CSU-Politehnica-Timisoara-402796363219102/” data-small-header=”true” data-adapt-container-width=”true” data-hide-cover=”false” data-show-facepile=”true”></div>[/et_pb_code][et_pb_code admin_label=”Cand jucam?” saved_tabs=”all”][event_blocks 117][/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

SCM Timișoara

Sport Club Municipal Timișoara funcționează pe durată nedeterminată, în structura polisportivă, având următoarele secții sportive: baschet, handbal, rugby, sportul pentru toți. Clubul este susținut de Primăria Timișoara și Consiliul Local Timișoara.

Pagini principale