Echipa noastră de baschet încheie astăzi cantonamentul de la Poiana Brașov. „Leii din Banat” au făcut zece antrenamente în stațiunea montană, cinci tehnico-tactice și cinci de pregătire fizică.

Alb-violeții s-au antrenat la sala din Brașov și chiar la Sf. Gheorghe, pentru ședințele tehnico-tactice.

„Am folosit toate utilitățile, sălile de baschet din Brașov și Sf. Gheorghe, stadionul și sala de forță din Poiana Brașov și ne-am adaptat condiților meteo, care au început să fie destul de vitrege. Punem bazele pregătirii fizice, dar începem să lucrăm și pe terenul de baschet, astfel încât să aducem echipa cât mai repede la un nivel bun de joc. Cel mai important este că toți jucătorii sunt sănătoși”

Dragan Petricevic, antrenor principal

Gajic Lilov ohma

Nikola Gajic și Ivan Lilov în holul hotelului Ohma din Poiana Brașov

Primele meciuri de verificare ale echipei noastre vor avea loc la „Memorialul Elemer Tordai”, programat să se desfășoare în zilele de 5 și 6 septembrie la Sibiu. Tordai a jucat la mijlocul anilor 90 și pentru Elba Timișoara.

Programul acestui turneu este următorul:

– duminică, 5 septembrie: SCM Timișoara – SCMU Craiova (ora 17:00)

BC CSU Sibiu – SCM VSKC Miercurea Ciuc (ora 19:45)

– luni, 6 septembrie: finala mică (ora 17:00)

finala mare (ora 19:30).

Cantonament susținut 100% de sponsorul „Ohma by winsedswiss”

Baschetbaliștii noștri au fost cantonați la „Ohma by winsedswiss”, noul nostru sponsor, care suportă costurile acestui stagiu de pregătire. „Condițiile de aici sunt foarte bune și, în plus, ne găsim într-un cadru natural minunat, foarte aproape de pădure”, spune Dragan Petricevic, adăugând un element de culoare: „În fiecare seară, pe la 10.30, suntem atenționați să nu ieșim din hotel, că sunt urși în zonă. Nu că am fi ieșit la ora aceea, dar nu a fost seară să nu primim câte un mesaj Ro-Alert, cu atenționare de prezență a urșilor.

După jocurile de la Sibiu, „leii” vor participa la turneul de la Pitești, în 10 și 11 septembrie (BC CSU Sibiu – SCM Timișoara (ora 16:30) și FC Argeș Pitești – CSM Ploiești (ora 19:00), în prima zi), urmând ca într-al treilea weekend din septembrie să fie gazdă la Cupa Timișoara NetBet (16-18 septembrie).

Când jucăm?

Share This