8 martie 2020. Jocul SCM Timișoara – CSU Sibiu, din Liga Națională de baschet masculin – Top 6, era ultimul meci cu spectatori, la Timișoara, înaintea pandemiei de coronavirus. Acum, la mai mult de un an și jumătate de la acea confruntare, vă invităm la un noi meciuri de baschet cu porțile deschise, mai exact la turneul dotat cu Cupa Timișoara NetBet.

Cupa Timisoara NetBet

Cupa Timișoara NetBet aduce la start trei echipe de baschet

SCM Timișoara, OBS Euro Tour (selecționată de jucători americani) și CSM Târgu Jiu vor evolua la competiția programată în perioada 16-18 septembrie, la sala Constantin Jude.

Programul meciurilor de la Cupa Timișoara NetBet este următorul:

– Joi, 16 septembrie

SCM Timișoara – OBS Euro Tour USA Team – ora 19:00

– Vineri, 17 septembrie

OBS Euro Tour – CSM Târgu Jiu – ora 19:00

– Sâmbătă, 18 septembrie

SCM Timișoara – CSM Târgu Jiu – ora 16:00

„Este prima oară când tradiționalul turneu Cupa Timișoara este susținut de un partener, iar acesta este NetBet, companie cu care avem o colaborare solidă. Ne bucurăm foarte mult că ne vom reîntâlni cu suporterii noștri, pe care îi invităm în număr cât mai mare la sală, mai ales că joi (n. r. – 16 septembrie), înaintea primului meci al turneului, vom prezenta lotul pentru sezonul 2021/2022. Am jucat patru partide tari de verificare, dar acum ne prezentăm în fața suporterilor viola, care se vor putea bucura din nou de atmosfera unor meciuri de baschet pe viu”

Sergiu Pașca, manager al secției de baschet SCM Timișoara

Intrarea va fi liberă, cu respectarea protocolul medical și în limita a 50% din locurile disponibile la sala Constantin Jude. Astfel, au acces:

  • persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 ore
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.
  • copiii sub 16 ani pot intra la meci fără a avea nevoie de test Covid sau de vreun act medical

Când jucăm?

Share This