Echipa noastră de rugby dispută duminică (3 octombrie), la ora 14,00, barajul pentru semifinalele Superligii. „Leii” joacă pe teren propriu cu Universitatea Cluj, înfruntare în manșă unică pentru calificarea în semifinale.

SCM Timisoara rugby

Învingătoarea acestui baraj va înfrunta Steaua, în semifinale

Cele două formații au au terminat sezonul regular pe poziții vecine: IV – echipa noastră, cu 28 de puncte, V – Clujul, cu 9 puncte. În sezonul regular, băieții noștri au depășit-o pe „U” de două ori, cu 59-19 și cu 33-10 la Cluj,

Timișoara și Cluj-Napoca au făcut parte din aceeași grupă în Cupa României, de asemenea cu ambele dispute tranșate de echipa viola, 52-15 și 48-7 (în deplasare).

Eliminat în precedenta partidă, căpitanul Vlad Neculau va absenta de la jocul programat duminică, dar va reveni Tevita Manumua, iar Corrado Ștețco și Alin Conache, accidentați împotriva lui Dinamo, nu au afecțiuni grave.

Meciul va fi condus de brigadă formată din Robert Diaconescu, Cristian Teodor Rotaru, David Popa, nr.4 Andrei Iftode, TMO Andrei Vasiliu, CCOB: Tudor Prună.

Accesul spectatorilor ESTE PERMIS celor vaccinați și celor care prezintă un test negativ valid, în limita a 30% din capacitatea arenei Gheorghe Rășcanu.

Când jucăm?

Share This