Etapa a III-a a Ligii Naționale de baschet masculin are în program și meciul Dinamo București – SCM Timișoara, ce se va juca duminică, 10 octombrie, la ora 17,15. Ambele echipe sunt în căutarea primei victorii în actuala ediție de campionat.

Ivan Lilov

Ivan Lilov a revenit în campionatul României, după 8 ani. Anterior, el a jucat la Gaz Metan Mediaș

Băieții noștri au stat în prima rundă (CSO Voluntari a cerut amânarea), iar apoi au cedat cu bronzul ediției trecute, FC Argeș Pitești (73-74, pe teren propriu). Dinamo a jucat tot cu fruntașe ale LNBM: înfrângere acasă cu CSM Oradea (61-77) și în deplasare, cu CSO Voluntari (81-84).

„Am încredere în echipă. Nu știu pe ce loc vom termina, dar dacă vom lupta cum am făcut-o în multe momente ale jocului cu Pitești, eu spun că nu voi avea multe de reproșat jucătorilor. Firește, sunt lucruri de reparat, dar pentru asta există antrenamentele”

Dragan Petricevic, antrenor principal

Liderul de statistică al dinamoviștilor este Keith Charles Clanton, cu o medie de 20,5 puncte și 10 recuperări pe meci, în vreme ce pentru „Leii din Banat” Darrion Strong a reușit 19 puncte, Ivan Lilov 8 pase decisive și Nikola Gajic 6 recuperări, în primul joc de campionat.

Când jucăm?

Share This