Echipa noastră a pierdut semifinală Superligii de rugby, jucată în Ghencea. Steaua București a învins SCM Timisoara cu 22-18 (5-13), după un meci în care bănățenii au condus vreme de 70 de minute, iar gazdele au preluat conducerea într-un moment când aveau doi oameni în plus pe teren.

Valentin CalafeteanuAvansul maxim al vizitatorilor a fost de zece puncte (18-8), dar două eliminări consecutive ale lui Tevita Manumua și Tiqe Iliesa au contribuit la răsturnarea balanței.

„E dureros. Este dureros pentru că băieții au simțit că au dat totul și nu trebuia să piardă acest meci. Le-am spus și lor la cald, pe teren, că este una dintre acele zile când îți dai seama că viața nu e dreaptă. Toată lumea în jurul meu vorbește despre arbitraj: îmi vin în minte multe lucruri, și ceea ce s-a întâmplat anul trecut, în finala Cupei, când la fel am avut de suferit, iar acum din nou. Nu o să comentez eu, dar sunt multe lucruri care pot fi îmbunătățite. O să-i las pe cei care sunt în măsură să judece ce s-a întâmplat la acest meci, dar nu e primul joc cu astfel de probleme”

Valentin Calafeteanu, antrenor principal

Au marcat pentru „lei”: Tevita Manumua – eseu, Florin Vlaicu – două lovituri de pedeapsă, la care s-a adăugat un eseu de penalizare.

Pentru echipa noastră urmează finală mică, sâmbătă, 16 octombrie, în București, cu Dinamo.

Când jucăm?

Share This