Clubul nostru de baschet a oficializat astăzi parteneriatul cu OHMA, o firmă internațională care oferă servicii și programe de învățământ în domeniul ospitalității.

Parteneriat cu OHMA

Oficializarea parteneriatului cu OHMA

Director executiv OHMA, prof. dr. Ray Iunius, directorul academic și de operațiuni al OHMA, Elena Lotrean, președintele Consiliului de Administrație al SCM Timișoara, Sorin Șipoș, managerul secției de baschet, Sergiu Pașca și antrenorul Dragan Petricevic au prezentat coordonatele colaborării.

„În primul rând, vom susține echipa financiar. Al doilea lucru, vrem să avem o colaborare pe tărâmul educației, după modelul american, potrivit căruia un sportiv bun trebuie să aibă un loc și mai departe, adică o meserie, și atunci deschidem porțile academiei hoteliere, pentru a-i putea forma. De asemenea, pentru academia hotelieră este important să știm că avem un partener în domeniul sportului, care devine un sport de performanță pentru oraș. Într-al treilea rând, colega mea, Elena Lotrean, specialist în pedagogie, va contribui și ea, deoarece pe lângă antrenamentul fizic, antrenamentul psihologic este extrem de important și vom contribui și în acest sens. Ne dorim nu o simplă finanțare, ci un parteneriat în care să performăm împreună”

Ray Iunius – director executiv OHMA

Contractul acoperă pentru început perioada actualului sezon, iar echipa de baschet a municipalității și-a schimbat deja denumirea în SCM OHMA Timișoara.

În primul meci sub noul nume, gruparea bănățeană a câștigat ieri pe terenul lui Dinamo București, 87-83, după prelungiri.

„Ne-am dorit o astfel de colaborare. De fiecare dată, am spus că sportul are nevoie de trei piloni: administrație, mediul academic și mediul privat. Iată că ne aflăm în fața unui nou parteneriat. Dacă la rugby avem un parteneriat solid cu Universitatea de Științe Agricole, dacă la handbal există un parteneriat, tot de lungă durată, cu Universitatea Politehnică, astăzi avem un nou partner care vine din mediul privat și academic, în același timp, OHMA. Un partener care ne poate ajuta în dezvoltarea pe niște principii foarte sănătoase a sportului, în general, și a baschetului, în special”

Sorin Șipoș – președintele CA al SCM Timișoara

Următoarea partidă a „Leilor din Banat”, susținuți de noul partner, va fi sâmbătă, 16 octombrie, la ora 18,00, când vor întâlni CSM Focșani, la sala Constantin Jude din Timișoara.

Când jucăm?

Share This