Echipa noastră de baschet masculin se deplasează la Cluj-Napoca, pentru confruntarea cu campioana națională, U-BT. Partida contează pentru etapa a VII-a a Ligii Naționale și va avea loc duminică, 7 noiembrie, de la ora 17.20.

Alexandru Olah

Alexandru Olah

Formația noastră are patru victorii și o înfrângere, în vreme ce ardelenii se pot lăuda cu cinci din cinci, în campionat, ei fiind angrenați și în grupele Champions League, unde sunt lideri.

„Ne bucurăm că suntem în formă bună și sper să continuăm așa. Suntem fericiți să avem traseul acesta de victorii, ne-am și așteptat într-un fel. Păcat de înfrângerea la un singur punct cu Piteștiul, pentru că altfel am fi avut maximum de succese. Întâlnim o formație experimentată, cu jucători valoroși și cu un parcurs bun în cupele europene, însă noi mergem la Cluj-Napoca pentru a ne juca toate șansele. Sezonul trecut, au fost meciuri echilibrate între noi și actuala campioană a României și sper să dăm o replică solidă și de această dată”

Alexandru Olah

După cinci meciuri, liderii echipei noastre, la cele mai importante trei elemente de statistică sunt: Darrion Strong – 17,8 puncte/meci, Nikola Gajic – 8,6 recuperări/meci și Aleksandar Vlahovic – 4,0 pase decisive/meci.

Când jucăm?

Share This