Echipa noastră a pierdut meciul jucat în Baia Mare, în etapa a IX-a a Ligii Zimbrilor. Handbaliștii de la Minaur s-au impus cu 32-31, ca urmare a unui gol înscris de Căbuț, din aruncare de la șapte metri, cu 21 de secunde înaintea sirenei de final.

Minaur SCM Poli

Jocul dintre Minaur și SCM Poli s-a încheiat la limită

Startul a fost echilibrat, cu alternanță la conducere, pentru ca apoi Minaur să se distanțeze la 9-6 (minutul 17). Un gol al lui Cîmpan și două înscrise de Trif au restabilit egalitatea (9-9, min. 21).

Spre la final de repriză, Fenici și Cristescu au fost eliminați cu ușurință, ceea ce a ajutat echipa gazdă să intre în avantaj la vestiare, 15-13.

Maramureșenii s-au distanțat la patru „lungimi” imediat după odihnă (17-13, min. 32), însă băieții noștri au „refăcut” pas cu pas și au egalat în minutul 47, 25-25, după o aruncare de la șapte metri fructificată de Sadoveac.

Minaur s-a distanțat din nou la două goluri, avantaj anulat de reușitele lui Fenici și Sadoveac, din minutele 58 și 59 (31-31). La ultima sa acțiune ofensivă, trupa din nordul țării a stat mai mult de un minut în atac și a fructificat prin Căbuț, de la linia de penalitate.

Staff-ul nostru a cerut timeout, pentru a pregăti ultima fază a jocului: în cele 18 secunde rămase, schema indicată nu a ieșit, astfel că Minaur a învins la limită, într-un meci în care raportul minutelor de eliminare a fost 12 (Timișoara) – 4 (Baia Mare).

Marcatori SCM Poli: Sadoveac 10 goluri (5 din 7 m), Csog 5, Fenici 4, Ignat 4, Trif 3, Cristescu 3, Cîmpan 2

Duminică, alb-violeții primesc vizita echipei CSM Bacău. Partida va avea loc de la ora 17,00.

Când jucăm?

Share This