Liga Națională de handbal masculin a ajuns la etapa a X-a, iar una dintre partidele ce se anunță echilibrate va avea loc la Timișoara. Duminică (14 noiembrie), de la ora 17,00, SCM Politehnica și CSM Bacău se vor afla față în față, la sala Constantin Jude.

Razvan Trif in sarituraDin pricina restricțiilor sanitare, meciul va avea loc fără spectatori. Cele două combatante sunt vecine de clasament: Bacăul, pe locul XI, cu 7 puncte, Timișoara, pe XII, cu 3 puncte.

Moldovenii vin după o victorie acasă cu Universitatea Cluj, în vreme ce echipa noastră a dat o replica solidă, în cele mai recente două runde, campioanei Dinamo București și unei alte reprezentante a României în cupele europene, Minaur Baia Mare.

„Partida va fi extrem de dificilă. Suntem două echipe din subsolul clasamentului pentru care fiecare punct contează. Privim jocul cu optimism, pentru că ultimele partide au dovedit că ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă din campionat. Cu un plus de noroc și cu mai multă luciditate la finalizare, eu cred că odată și odată trebuie să vină declick-ul acela și să facem cât mai multe puncte”

Horvath Atilla, antrenor principal

Partida va fi arbitrată de cuplul doljean Claudiu Gorina și Florin Melencu.

Când jucăm?

Share This