Leii din Banat se deplasează la Sibiu, pentru meciul din etapa a IX-a a Ligii Naționale de baschet masculin (LNBM). Partida CSU Sibiu – SCM OHMA Timișoara este programată vineri, 19 noiembrie, de la ora 19,00.

Lazar Laszlo indicatii de la Nenad Markovic

Lazar Laszlo și scouterul Nenad Markovic

Echipa noastră are cinci victorii în precedentele șase partide și s-a antrenat în sala Constantin Jude, astăzi, în preziua meciului. Violeții vor mai face o ședință de pregătire mâine dimineață, la sala Transilvania, unde va avea loc partida.

Sibiul este o prezență constantă în zonele superioare ale clasamentului, dar acum are o linie de clasament cu o victorie și șapte înfrângeri.

„Știm că Sibiul nu a avut cel mai bun start de campionat, dar știm că este o echipă puternică. Desigur, mergem acolo să câștigăm, ca la orice meci. Ne așteptăm la o confruntare echilibrată, pe care oricare din cele două echipe o poate câștiga. Va fi o partidă solicitantă, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, dar ne dorim să intrăm în pauza de campionat cu o victorie”

Lazar Laszlo

După această etapă, LNBM se întrerupe pentru meciul pe care nationala de seniori îl va susține cu Luxemburg, în precalificările la Campionatul European din 2025.

Când jucăm?

Share This