SCM Politehnica Timișoara a început seria de trei meciuri în opt zile, dintre care două deplasări foarte lungi, cu un joc la Vaslui. Moldovenii au câștigat confruntarea, care a fost echilibrată pe parcursul tuturor celor 60 de minute, 32-29 (14-13).

Csog in aruncareBăieții noștri au condus în start de partidă (1-0 și 2-1, puncte înscrise de Ignat și Sadoveac), însă patru goluri consecutive ale gazdelor au mutat tabela la 5-2. Vasluiul s-a desprins chiar la cinci goluri (10-5, minutul 20).

SCM Poli a recuperat punct cu punct, a înscris două goluri în ultima jumătate de minut a primei reprize, prin Sadoveac și Csog, și s-a apropiat la 14-13.

După odihnă, intervențiile portarului vasluian Petrila au împiedicat echipa noastră să întoarcă rezultatul. CSM Vaslui a păstrat două-trei goluri avans, la mijlocul părții a doua, după care apărarea foarte avansată a violeților și două reușite consecutive ale lui Trif și Năstăsie readuc Timișoara la diferența minimă (25-24, minutul 50).

Nici de această dată, jucătorii lui Horvath și Sărăndan nu au reușit să răstoarne scorul, încurcați și de desele eliminări, unele dictate cu mare ușurință și în momente cheie, cinci numai în repriza a doua. După 28-27, CSMV s-a desprins și a câștigat la trei goluri diferență.

Marcatori SCM Poli: Sadoveac 9 goluri, Csog 6, Năstăsie 5, Trif 4, Fenici 2, Igant 2, Păiuș 1.

Partida a contat pentru etapa a XI-a. În runda următoare, timișorenii primesc vizita formației CSM Alexandria, joi, 25 noiembrie, la ora 14,00.

Când jucăm?

Share This