Echipa noastră de handbal a înscris 38 de goluri pentru a treia victorie a sezonului. Violeții depășiseră cota de 20 de reușite din prima repriză: a fost la final 38-32 (22-19), acasă, cu CSM Alexandria.

Nastasie vs Alexandria

Extrema Robert Năstăsie a punctat de opt ori

Prima repriză a fost echilibrată cu câteva răsturnări de scor (de la 2-4 la 6-4, de la 11-13 la 15-13), dar la pauză diferența a crescut la trei goluri.

Apărarea a funcționat mai bine în repriza a doua, portarul Cristian Tcaciuc a reușit câteva parade spectaculoase și desprinderea s-a produs rapid, 26-20 (minutul 39).

Nici marcajul om la om la Marius Sadoveac nu a avut efect. Echipa tehnică Horvath-Sărăndan a răspuns cu atac în șapte oameni și diferența a crescut minut cu minut, până la un maxim de 11 „lungimi”, 37-26 (min. 54).

La final, Timișoara a jucat într-o formulă foarte tânără și oaspeții au redus diferența la șase goluri.

„Un meci reușit, mai ales într-a doua repriză, când am izbutit să punem la punct apărarea și să nu mai luăm atâtea goluri. Din păcate, în ultimele șase minute, și pe fondul schimbărilor făcute, în loc să fie zece goluri diferență, au fost doar șase. Sper din tot sufletul ca asta să nu conteze în economia campionatului. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru modul cum au abordat partida, pentru ambiție, deși cei mai mulți dintre ei au avut un meci greu și la Vaslui, cu deplasare lungă și timp scurt de recuperare. Urmează o înfruntare la Constanța, sâmbătă vom fi deja pe drum. Este important ca jucătorii cu experiență să nu se accidenteze și să continuăm pe fondul acesta bun în atac, urmând să mai facem reglaje în apărare”

Horvath Atilla, antrenor principal

Marcatori SCM Politehnica: Sadoveac 11, Năstăsie 8, Csog 7, Fenici 4, Cristescu 4, Ignat 3, Neamțu 1.

Violeții au reușit un record de goluri marcate în acest sezon, după ce la precedentul joc pe teren propriu, cu CSM Bacău, au înscris un gol mai puțin (37-32).

Când jucăm?

Share This